Home » За Нас

За Нас

Dieselland е естонска компания, специализирана в производство на оборудване за дизелова диагностика (дизелови стендове за тестване и симулатори на елекрическа контролирана дизелова инжекционна система) за разнообразни автомобилни горивни системи.

Фирмата обръща специално внимание на усъвършенстването на тестовото оборудване за акумулиращата горивна система с високо налягане – Common Rail System (CDI, HDI) и системата за инжектиране (UIS, UPS).

Оборудването на Dieselland е тествано в множество дизелови центрове и помага на професионалните техници да диагностицират всеки аспект на неизправност във всички СР системи вече повече от 10 години.

Ние като оторизиран представител на Dieselland за България, се стремим да предложим най-доброто оборудване на българския пазар. Целта ни е да бъдем коректен посредник между професионалистите, стремящи се да бъдат максимално ефективни и хората, предлагащи този лукс. Очакваме да работим съвместно с Вас!

IMG_4247

DiesellandBulgaria в оперативното машинно- строително производство

Фирма Дизелланд България ООД, както всяка друга фабрика, заета в производството на стендово оборудване за ремонт на помпи и дюзи, трябва да произвежда изделия с постоянно високо качество на равнище, което се изисква от потребителите и което задоволява техните изисквания. Апаратурата за тест на агрегати от дизелови горивни системи създадена на логичните линии на Dieselland  е със себестойност, която осигурява адекватна печалба на инвеститорите и производствените мениджъри в дизел сервиза и фабриката за регулиране на помпи / гнп и дюзи / инжектори.

Ние във фирма Dieselland следваме 5 прости правила, за да доставим на Вас и Вашия бизнес точния стенд на точната цена:
1. Планиране на стенда за помпи и дюзи според нуждите на конкретното производство, в което следва да се вгради.
2. Изпълнение, чрез употребата на висококачествени материали единствено и само предоставени от специализирани заводи (с приложена пълна документация).
3.Отчет  на метода и времето за производство пред бъдещия собственик пред стенда за горивни системи.
4.Контрол от страна на производствените и операционни мениджъри за стриктното спазване на сроковете за изпълнение и качеството на детайлите в машината.
5.Анализ на удовлетвореността на клиентите на Диезелланд във и извънгаранционен срок от скоростта на работа, функционалността и ремонто пригодността на стендовото оборудване.
Диезелланд България- формула за висока производителност!

dieselland-bulgaria-firma

Също така фирмата предлага ремонт и рециклиране на всички видове дизелови помпи и дюзи :

remont-na-pompa-Bosch

РЕМОНТ НА ДЮЗИ BOSCH

РЕЦИКЛИРАНЕ НА ДЮЗИ BOSCH

РЕМОНТ НА ПОМПИ BOSCH

РЕЦИКЛИРАНЕ НА ПОМПИ BOSCH

 

delphi-remont-pompi

РЕМОНТ НА ДЮЗИ DELPHI

РЕЦИКЛИРАНЕ НА ДЮЗИ DELPHI

РЕМОНТ НА ПОМПИ DELPHI

РЕЦИКЛИРАНЕ НА ПОМПИ DELPHI

 

denso-remont-pompi

РЕМОНТ НА ДЮЗИ DENSO

РЕЦИКЛИРАНЕ НА ДЮЗИ DENSO

РЕМОНТ НА ПОМПИ DENSO

РЕЦИКЛИРАНЕ НА ПОМПИ DENSO

 

siemens-remont-pompi

РЕМОНТ НА ДЮЗИ SIEMENS

РЕЦИКЛИРАНЕ НА ДЮЗИ SIEMENS

РЕМОНТ НА ПОМПИ SIEMENS

РЕЦИКЛИРАНЕ НА ПОМПИ SIEMENS

 

 

Dieselland
error: Content is protected !!
ПОЗВЪНЕТЕ
УПЪТВАНИЯ