Home » Обучения » Технически обучения – дизелови горивни системи Bosch

Технически обучения – дизелови горивни системи Bosch

Целта на обученията е да получите нужните теоретични знания и практически умения за качествена проверка и ремонт на дизелови горивни системи Bosch

Подобрената ефективност на модерните дизелови двигатели довежда до увеличена употреба в автомобилната индустрия. По-голямата част от тези двигатели са с комън-рейл горивна система с цел икономия на гориво, намаляване на емисиите и увеличаване на цялостната производителност. Във тези семинари ще се разгледа устройството и действието на Bosch комън-рейл помпите (CP1, CP1H3, CP3, CRiN) и дюзите (CRi1, CRi2, CRi3, CRi4), които се вграждат в леки автомобили, леко-, средно- и тежкотоварни камиони, както и в селскостопанска и специализирана техника. Ще се работи с изпитващо оборудване на Dieselland. Ще бъдат разглеждани най-често срещаните случаи, които могат да възникнат при проверяването на гореспоменатите компоненти от дизеловата горивна система.

Защо да посетите семинарите?

Тези курсове ще Ви научат да идентифицирате, проверявате и ремонтирате комън-рейл помпи и дюзи на Bosch, без опастност от грешки, със съвременното оборудване на Dieselland. Ще Ви запознаят с всички детайли, които трябва да знаете при работата с този тип агрегати.

Схема на обученията:

bosch-shema-obuchenie

bosch-obuchenie-pompibosch-obuchenie-duzi

error: Content is protected !!