Home » Дизел Сервиз за Ремонт и Рециклиране на Помпи и Дюзи: BOSCH, DENSO, DELPHI, SIEMENS Продажба на Нови и Втора Употреба Помпи Дюзи и Части

Дизел Сервиз за Ремонт и Рециклиране на Помпи и Дюзи: BOSCH, DENSO, DELPHI, SIEMENS Продажба на Нови и Втора Употреба Помпи Дюзи и Части

Дюзи BOSCH – ремонт и рециклиране

Стендовете на Dieselland за тест на Common Rail  дюзи – инжектори  BOSCH от серията CR-Jet, ни осигуряват качество и сигурност при извършване на ремонт или рециклиране на дизелови дюзи – инжектори на достъпни цени. Всеки ремонт или рециклиране на дюза – инжектор Бош е придружен търговска с гаранция.

Помпи BOSCH – ремонт и рециклиране

Ремонт или рециклиране на вашата дизелова помпа BOSCH в рамките на един работен ден на достъпна цена.Нашите специалисти имат дългогодишен опит в сферата на Common Rail системите BOSCH .Всеки ремонт или рециклиране на ГНП помпа Бош е придружен с търговска гаранция.

Помпи BOSCH VP – VR ремонт и рециклиране

Дизеловите помпите BOSCH VP – VR са на доста години, което ни позволи да се запознаем подробно с проблемите им.Специалисти на Dieselland са на ваше разположение за ремонт или рециклиране на помпа BOSCH в рамките на работния ден.Всеки ремонт или рециклиране на дизелова помпа Бош е на разумна цена и придружен с търговска гаранция.

Помпи BOSCH VE – ремонт и рециклиране

За качеството на гаранцията на всеки извършен ремонт или рециклиране на помпа BOSCH VE е нужно използването на оригинални части от BOSCH, а специалистите извършващи ремонта да имат повече от нужния опит.Всеки ремонт или рециклиране на дизелова помпа Бош е на разумна цена и придружен с търговска гаранция.

 

st7512 st75boschlogo

Тест стенд ST 75U (7,5kw) и ST 110U (11kw) е стенд за проверка – тест на ефективността на помпа дюза (UIS) индивидуални помпи за високо налягане на горивото (UPS), използвани на различни превозни средства. Стенда ви позволява да тествате и диагностицирате: помпени инжектори (BOSCH, DELPHI, DETROIT CUMMINS, CATERPILLAR)помпа дюза на превозни средства MB Atego, MB Actros, DAF / MACK / RENAULTС една малка добавка на стойката ви позволява да тествате: Common Rail инжектори (Bosch, Delphi, Denso, Siemens) Common Rail помпи CP1, CP2, CP3 (Bosch, Delphi, Denso) регулатори на налягане и датчици на Common Rail системите.

 

Дюзи DENSO – ремонт и рециклиране

Ремонт или рециклиране на дюзи – инжектори DENSO с инструменти и измервателни уреди на Dieselland CR-Next,се извършва експресно в рамките на работния ден на атрактивна цена.Всеки ремонт или рециклиране на дюза – инжектор Денсо е придружен с търговска гаранция.

Помпи DENSO – ремонт и рециклиране

Дългогодишният опит и многобройните обучения на нашите специалисти в сферата на дизеловите горивни системи,ни позволява да извършим ремонт или рециклиране на DENSO помпа в рамките на един работен ден.Всеки ремонт или рециклиране на дизелова ГНП помпа Денсо е придружен с търговска гаранция и атрактивна цена.

 

110cu 110cuu densologo

 

Тест стенд ST 75CU и ST 110CU е стенд за изпитване на Common Rail помпа дюза, – дюза и единични дюзи. Стенда е са интегрирани електронни контролни блокове, CR и UIS симулатори за тези дизелови горивни системи. Стенда е със задвижваща  мощност от 7,5kw и 11kw и е снабден с охладителна система.В случай на нужда, VE помпите също могат да бъдат тествани с този стенд.

 

Дюзи DELPHI – ремонт и рециклиране

Dieselland предлага на своите клиенти ремонт и рециклиране на Common rail дюзи – инжектор DELPHI, като гарантира най-високи стандарти на качеството. Като включва замяна на всички износващи се части и отговорни детайли с оригинални резервни части на атрактивни цени.Всеки ремонт или рециклиране на дюза – инжектор Делфи е придружен с търговска гаранция.

Помпи DELPHI – ремонт и рециклиране

Стендовете Dieselland за тест на дизелови помпи, позволяват ремонт и рециклиране на всички видове DELPHI Common rail помпи.Нашите специалисти се стараят рециклиране на вашата DELPHI дизелова помпа, да се случи в рамките на работния ден.Всеки ремонт или рециклиране на дизелова помпа Делфи е придружен с търговска гаранция и атрактивна цена.

CR-Next-FULL-197x300CR-Next-stand-197x3001delphilogo

CR-NeXT FULL е комплект за поправка и регулиране на Common Rail дюзи – инжектори. CR- NeXT осигурява висока точност на измерване и интегриран ремонт, регулиране и събиране на данни. Продуктът прави възможно ремонт, регулиране и сглобяване на дюзи – инжектори, чрез коректни и точни данни. Високата точност на измерване е осигурена от постоянно налягане и висококачествени измервателни инструменти.

Дюзи SIEMENS – ремонт и рециклиране

Тест и ремонт на вашите SIEMENS дюзи – инжектори с Common Rail стeндове на Dieselland.Експресен ремонт на дюзи SIEMENS в рамките на един работен ден на ниски цени!Всеки ремонт или рециклиране на дюза – инжектор Сименс е придружен с търговска гаранция.

Помпи SIEMENS – ремонт и рециклиране

Dieselland Ви предлага ремонт или рециклиране на дизелова помпа SIEMENS в рамките на един работен ден.Всеки ремонт или рециклиране на помпа Сименс е на ниска цена и придружен с търговска гаранция.

 

CR-JET-4E DT_Scopesiemenslogo

 

Стенд CR- JET 4Е и CR- JET 4М е предназначен за тест – проверка на Common Rail инжектори Bosch , Delphi , Denso , Siemens и да приложи корекцията след ремонт на инжекторите . В дизел – стенда са интегрирани електронни блокове за управление, измерване на количеството гориво, контрол на температурата на флуида във всички точки и контрол на инжекторното управление.

 

Dieselland
error: Content is protected !!
ПОЗВЪНЕТЕ
УПЪТВАНИЯ