Home » Common Rail тест оборудване » CR-MAX-4E. Диагностичен стенд CR-MAX-4E за проверка на Common Rail инжектори

stend-za-duzi

Диагностичния стенд CR-MAX-4E е създаден да проверява Common Rail инжектори на производителите Bosch, Delphi, Denso и Siemens при системно налягане до 1800 bar. Измерването се извършва от електронна система за измерване.

Включена е и програма за тест планове.

Стендовете от CR-MAX серията се предлагат със следните модификации:

  • Стенд CR-MAX с възможността за софтуерно и хардуерно преоборудване, за да кодира инжектори Bosch, Delphi и Denso, където устройството, създаващо вакуум е монтирано на помпата за високо налягане. В този комплект вакуумът е нерегулируем.
  • Стенд CR MAX-4E с възможността за хардуерно и софтуерно преоборудване за кодиране на Bosch, Delphi и Denso инжектори, където устройството, създаващо вакуум е монтирано на отделна помпа. Вакуумът в този комплект може да се регулира чрез дросел-клапа.
  • Стенд CR MAX-4Eс възможността за преоборудване на комплекта за висококачествено и точно измерване частите и на електромагнитни Common Rail инжектори. Комплектът позволява извършването на последователни операции с пълна визуализация на процеса и подредбата на монтажните размери нужни за правилното сглобяване.
error: Content is protected !!